Onze Groepenkinderopvang UPP biedt opvang aan voor kinderen vanaf 6 weken tot 12 jaar.

Groepen:

Het kinderdagverblijf heeft twee dagopvang groepen voor kinderen van 0-4 jaar. In totaal zijn dit 27 kindplaatsen. Per dag wordt er gekeken naar de indeling van de groepen. Het kindbelang staat altijd voorop, er wordt gekeken wat een gepaste groepssamenstelling voor de dag is.

Bij de baby’s maken wij gebruik van het logboekje, het logboekje is een belangrijk communicatiemiddel tussen leidster en de ouders van het kind. Het logboekje gaat met het kind mee naar huis en ouders kunnen hierin veranderingen t.a.v. voeding / slaapritme en bijzonderheden vermelden, wij houden het gewenste dagritme van ouders aan. De leidster schrijft in het boekje de slaap- en voedingstijden en de plas- en poepluiers, zo kunnen ouders na lezen hoe de dag verlopen is.

Bij het ophaal moment krijgt elke ouder een persoonlijke overdracht van de leidster, we vertellen hoe de dag is verlopen, welke activiteiten we hebben gedaan en of er bijzonderheden zijn.

Het kinderdagverblijf heeft een vast team met pedagogisch medewerkers, wij werken met een vast rooster. Dit betekent dat u op uitzonderingen na, op vaste dagen en uren dezelfde leidsters op de groep ziet. Wij vinden dit belangrijk voor de kinderen, hierdoor creëren wij stabiliteit, veiligheid en vertrouwen.

Foto pip 1    Foto babyhoek 1

Foto woezel 1   Foto tuin

 

Klik hier voor het dagritme

BSO

Op de bovenverdieping is voor de buitenschoolse opvang kinderen (4-12 jaar) een gezellige ruimte gecreëerd.

De kinderen kunnen onder andere tafelvoetballen, met LEGO en Kapla bouwen, spelletjes spelen en knutselen. Er is een speelkeuken en marktkraam waar de kinderen graag spelen, ook is er een knus zitgedeelte, waar het kind lekker in een hangstoel kan lezen of op de zitzakken kan zitten. Er staan twee computers met voor elke leeftijd spelletjes. Ook hebben we een playstation spelcomputer. In de verschillende hoeken kunnen de kinderen na een dag op school of een vrije dag rustig spelen en hun creativiteit kwijt.

De leidster zal de kinderen die het eerst naar huis gaan activiteiten laten kiezen. Als er veel kinderen zijn voor één activiteit, dan zal dit om beurt worden gedaan. De kinderen leren hierdoor op hun beurt te wachten en wat de regels zijn. Als een kind teveel of te lang achter de computer of playstation zit, zullen we het kind op andere activiteiten wijzen. Op de BSO kunnen de kinderen ook aan de knutselactiviteiten deelnemen, de leidsters stimuleren het knutselen door middel van het uitprinten van voorbeelden, zo krijgen de kinderen ideeën.

De leidster verzorgt verschillende en wisselende activiteiten passend in een thema. Enkele thema’s zijn; Valentijn, Moeder/Vaderdag en seizoensthema’s zomer/herfst. Enkele activiteiten zijn; naar de speeltuin gaan, voetballen, speurtocht, apenkooien, cakejes versieren en koekjes bakken.


Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 06.00 -18.30 uur.

Zon en algemeen erkende feestdagen gesloten.

Bijzondere opvang uren in overleg.

2 weeks ago

Kinderopvang UPP

Vandaag komen de juffen een knutselpakketje bezorgen bij de kinderen van 1,5 jaar tot 4 jaar en bij alle BSO kinderen.
Heel veel knutselplezier 🤗
... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

3 weeks ago

Kinderopvang UPP

Lieve allemaal,
Wat een jaar hebben we allemaal achter de rug!
We hopen dat het een mooi nieuwjaar met elkaar wordt en dat we jullie snel weer mogen ontvangen.
Wij wensen jullie een hele fijne jaarwisseling en bovenal een gezond 2021! 😊
Lieve groetjes van ons allemaal❣
... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

4 weeks ago

Kinderopvang UPP

Lieve allemaal. Het is alweer een week geleden dat we te horen kregen dat ook wij weer moesten sluiten😔. Wij missen jullie gezellige aanwezigheid enorm!!!
In de week voordat we dicht gingen hebben de meeste kinderen van 0-4 jaar geknutseld voor kerst. Deze mooie knutsel werkjes komen we natuurlijk nog bezorgen. Jullie vinden deze week aan de deur of in de brievenbus een pakketje😊

🎄🌟Wij wensen jullie, ondanks alles, hele fijne kerstdagen met elkaar en een gezond, gelukkig en speelvol 2021 🌟🎄

Lieve kerstgroetjes voor jullie allemaal van:
Cynthia 💛
Ilona 🧡
Jette 💛
Angela 🧡
Lianne 💛
Denise 🧡
Rosanne 💛
... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

1 month ago

Kinderopvang UPP

Vandaag nemen we afscheid van Noëlle, in januari wordt ze 4 jaar en dat hebben we vandaag alvast gevierd🥳🎈🎊
We wensen jou alvast veel plezier op de basisschool zodra de school weer open gaat.
Daaag lieve Noëlle 💝
... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

1 month ago

Kinderopvang UPP

We kunnen het niet laten om deze mooie kerst kiekjes met jullie te delen 🥰💛🎄🌟
Alle kindjes van 0-4 jaar mogen een kerstbal meenemen, die hangen we dan in onze kerstboom 🎄
... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook