Onze Groepenkinderopvang UPP biedt opvang aan voor kinderen vanaf 6 weken tot 12 jaar.

Groepen:

Het kinderdagverblijf heeft twee dagopvang groepen voor kinderen van 0-4 jaar. In totaal zijn dit 27 kindplaatsen. Per dag wordt er gekeken naar de indeling van de groepen. Het kindbelang staat altijd voorop, er wordt gekeken wat een gepaste groepssamenstelling voor de dag is.

Bij de baby’s maken wij gebruik van het logboekje, het logboekje is een belangrijk communicatiemiddel tussen leidster en de ouders van het kind. Het logboekje gaat met het kind mee naar huis en ouders kunnen hierin veranderingen t.a.v. voeding / slaapritme en bijzonderheden vermelden, wij houden het gewenste dagritme van ouders aan. De leidster schrijft in het boekje de slaap- en voedingstijden en de plas- en poepluiers, zo kunnen ouders na lezen hoe de dag verlopen is.

Bij het ophaal moment krijgt elke ouder een persoonlijke overdracht van de leidster, we vertellen hoe de dag is verlopen, welke activiteiten we hebben gedaan en of er bijzonderheden zijn.

Het kinderdagverblijf heeft een vast team met pedagogisch medewerkers, wij werken met een vast rooster. Dit betekent dat u op uitzonderingen na, op vaste dagen en uren dezelfde leidsters op de groep ziet. Wij vinden dit belangrijk voor de kinderen, hierdoor creëren wij stabiliteit, veiligheid en vertrouwen.

Foto pip 1    Foto babyhoek 1

Foto woezel 1   Foto tuin

 

Klik hier voor het dagritme

BSO

Op de bovenverdieping is voor de buitenschoolse opvang kinderen (4-12 jaar) een gezellige ruimte gecreëerd.

De kinderen kunnen onder andere tafelvoetballen, met LEGO en Kapla bouwen, spelletjes spelen en knutselen. Er is een speelkeuken en marktkraam waar de kinderen graag spelen, ook is er een knus zitgedeelte, waar het kind lekker in een hangstoel kan lezen of op de zitzakken kan zitten. Er staan twee computers met voor elke leeftijd spelletjes. Ook hebben we een playstation spelcomputer. In de verschillende hoeken kunnen de kinderen na een dag op school of een vrije dag rustig spelen en hun creativiteit kwijt.

De leidster zal de kinderen die het eerst naar huis gaan activiteiten laten kiezen. Als er veel kinderen zijn voor één activiteit, dan zal dit om beurt worden gedaan. De kinderen leren hierdoor op hun beurt te wachten en wat de regels zijn. Als een kind teveel of te lang achter de computer of playstation zit, zullen we het kind op andere activiteiten wijzen. Op de BSO kunnen de kinderen ook aan de knutselactiviteiten deelnemen, de leidsters stimuleren het knutselen door middel van het uitprinten van voorbeelden, zo krijgen de kinderen ideeën.

De leidster verzorgt verschillende en wisselende activiteiten passend in een thema. Enkele thema’s zijn; Valentijn, Moeder/Vaderdag en seizoensthema’s zomer/herfst. Enkele activiteiten zijn; naar de speeltuin gaan, voetballen, speurtocht, apenkooien, cakejes versieren en koekjes bakken.


Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 06.00 -18.30 uur.

Zon en algemeen erkende feestdagen gesloten.

Bijzondere opvang uren in overleg.

6 days ago

Kinderopvang UPP

De zon☀️ kwam tevoorschijn, dus wij zijn lekker gaan spelen in de speeltuin 🤗🤗 ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

6 days ago

Kinderopvang UPP

Wat zijn de juffen weer verwend 🥰 super lief!!!❣ ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

7 days ago

Kinderopvang UPP

🥳 hieperdepieperdepieeepp hoeraaaa 🥳
Vandaag vieren wij feest voor 🎈E V A N 🎈
Hoera 3️⃣ jaar. Dat was een leuk feestje 🎉🎊😁
... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

1 week ago

Kinderopvang UPP

Kiekeboe!!! Jesse heeft een lief klein broertje gekregen💙 👶E Z R A👶 ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

1 week ago

Kinderopvang UPP

Deze week zijn we gestart met het nieuwe thema: KLEDING 🩳👚👗🧦🧥👖👕🧤 ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook